Algemene informatie

Recreatie Riestenblik bevindt zich in een bosrijke omgeving met prachtig natuurschoon. Net buiten het pittoreske dorp Leenderstrijp straalt Recreatie Riestenblik gemoedelijkheid en rust uit. Het dorp kenmerkt zich door eeuwenoude Brabantse boerderijen. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor plezier en vertier.

Recreatie Riestenblik heeft prachtige groepsaccommodaties die een bezoek zeker waard zijn. Deze accommodaties zijn opgezet en ingericht om aan zowel validen als minder validen een onbezorgd verblijf te bieden. Mede door de vele mogelijkheden die Recreatie Riestenblik biedt zijn deze groepsaccommodaties uitermate geschikt voor families, gezinnen, verenigingen, instellingen en scholen van gevarieerde aantallen.

De accommodaties van de Riestenblik zijn geschikt voor diverse mogelijkheden. Zo zijn er twee groepsaccommodaties waarvan accommodatie 1 onderdak biedt aan 45 personen en accommodatie 2 aan maximaal 50 personen. Deze groepsaccommodaties zijn voorzien van keuken, slaapkamers en modern sanitair, zijn gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien.
Van de accommodaties kan voor zowel een langer verblijf als dagrecreatie gebruik gemaakt worden.

Voor mensen die de bosrijke omgeving te paard willen ontdekken biedt de Riestenblik de mogelijkheid om paarden gedurende het verblijf te stallen.

De mogelijke doelgroepen zijn:

  • Families
  • Zorginstellingen
  • Vriendengroepen
  • Verenigingen
  • Scholen
  • Bedrijven

Groepsaccommodatie R1

Biedt een onderkomen voor maximaal 35 personen en is ingericht als een huiskamer, waarbij u al snel het gevoel heeft dat u thuis bent.

Er is een grote ingerichte keuken met de daarin de benodigde apparatuur en servicegoed.
De groepsaccommodatie is voorzien van 6 slaapkamers variërend van 6 – 8 – 10 (stapel)bedden per slaapkamer.
Toiletten en douches.
De accommodatie biedt ook verblijfsmogelijkheden voor mindervalide gasten

Groepsaccommodatie R2

Biedt een onderkomen voor maximaal 55 personen, het woonkamergedeelte is stijlvol ingericht.
U heeft de beschikking over een grote ingerichte keuken met de benodigde apparatuur en servicegoed.
De groepsaccommodatie is voorzien van standaard 5 slaapkamers met een uitbreidingsmogelijkheid naar maximaal 8, met douches en toilet op de slaapkamers.

Voor beide accommodaties geldt dat u beschikt over een ruim opgezet buitenterrein met een eigen parkeermogelijkheid, een speelterrein met een volleybalnet, voetbalgoals, een tafeltennistafel en een zandbak.

Bent u met meerdere personen dan dat er in een van onze accommodaties kunnen overnachten, is er de mogelijkheid om er bijv. een appartement bij te nemen.