Darten

 ORGANISEER UW DARTCOMPETITIEBIJ RIESTENBLIK

Het spelletje darten, is in Nederland eigenlijk pas bekend geworden eind jaren 90.

Darten vond voornamelijk plaats in cafés waarbij vrienden onderling een partijtje dart speelde voor de gezelligheid.

Nederlandse bekendste darter, maakte de dartsgekte in Nederland pas echt los en zijn vanaf dat moment vele Nederlanders de dartwedstrijden gaan kijken op de televisie.

En is het darten echt populair geworden, mede hierdoor wordt er tegenwoordig regelmatig een dartpijl gegooid bij menig dartvereniging of gewoon thuis in de garage met vrienden.

BELEEF EEN DARTCOMPETITIE MEE BIJ RIESTENBLIK

Recreatie Riestenblik heeft een gezellige dagrecreatieruimte gecreëerd, waar je met vrienden, familieleden of buurtvereniging etc, het populair spel DARTEN met een groot gezelschap kunt beleven. In deze gezellige ruimte beschikken we over een 4-tal dartborden waar op de onderlinge dartcompetitie kan worden gespeeld.

Wie onder het gezelschap mag zich de beste darter van het gezelschap noemen. En wie onder uw gezelschap voorziet de avond op een ludieke manier van het gewenste commentaar.       

Ga op een vriendschappelijke manier de strijd aan met elkaar en beleeft in ons DARTPALIJS “de Weidetrek” een onvergetelijke gezellige avond.

 

Een arrangement voorbeeld zou kunnen

Dat u bij aanvang van de middag, avond ontvangen wordt in onze dagrecreatieruimte.

Met een kop koffie en of kop thee en een stukje vlaai, waarna de dartteams worden samengesteld, en er aan de DARTCOMPETITIE kan worden begonnen.

Uiteraard zullen we u gedurende het arrangement darten voorzien van een consumptie, en een eventuele kleine versnapering gedurende het middag, avond als u dat wenst.

We bieden meerdere mogelijkheden met betrekking tot de dartarrangementen: maar mocht u zelf ideeën hebben over een dartarrangement invulling maak het ons kenbaar.

Dan kijken of we dat voor u kunnen realiseren. Wij horen graag van u.

 

Hebben we uw interesse gewekt en zou u graag met een gezelschap EEN DARTCOMPETITIE BELEVEEN BIJ RIESTENBLIK informeert u dan vrijblijvend naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

U opent de DART folder van RECREATIE RIESTENBLIK door op de hiernder geplaatste PDF link te klikken.

PDF bestand

Mocht u graag  de dartregels, willen uitprinten voordat u aan de dartcompetitie begint klik dan op de hieronder geplaatste PDF link.

PDF bestand